2012. november 30., péntek

GSM átjelző pager riasztóközpont riasztó +SIM - Jelenlegi ára: 15 500 Ft

ZS-GSM4 jelzőkészülék ( pager), ipari modemmel. Önállóan is alkalmazható.
Antenna tartozék.
SIM kártya nem tartozék.
NOV 30-ig , utána a készlet erejéig ajándék SIM kártya ( TESCO mobile, 300Ft egyenleg, regisztráció szükséges, esetleges feltöltés is 2000 Ft )Rendelésnél jelezze ha szükség van rá.
Alacsony fogyasztású kapcsolóüzemű tápegysége van, ideális csak akkuról való üzemelésre is.
Tápfeszültség: 12-15V egyenfeszültség,
Kiegészítő akku csatlakoztatható, ezt egyszerű módon tölti . Ilyenkor a tápfeszültség értéke kötött. ( 13, 5-14V). 14V os tépegységet tudok biztosítani hozzá ha szükséges ( 1600Ft)
Relé kimenet max 7A 230V AC, vagy 30V DC
15 számot tud kezelni, amik a SIM kártyán tárolódnak !
A készülék beállításait egy telefonnal kell a SIM kártyára felvinni.
Működés:
A telefonra hívást intézünk, kettő kicsöngés után a telefon bontja a kapcsolatot és élesedik a rendszer. Kiélesítés újabb hívással , de ekkor négy csengés után deaktiválódik a rendszer. A ki és beélesítés elvégezhető az egyik bemeneten lévő gombbal is.
O1 kimenet élesítés alatt bekapcsol, erre rakható élesités visszajlzés.
Élesítés után:
Bemenő jel hatására SIM első helyén beprogramozott számot felhívja és csöngeti amíg a vonal nem bont. A bemenetek bontó érintkezősek.
HA nem szakítjuk meg a hívást a letesz gombbal akkor felhívja a következő számot. Ilyenkor a sikertelen számra sms-t küld „ RIASZTAS” szöveggel. Ez az összes beállított számon végigmegy amíg valaki nem bontja meg a letesz gombbal a csengetést.
1. kivitel
3 db bontó érintkezős bemenet, egyenként elnevezhető a SIM kártyán tárolt nevekkel.
4. bemenet az élesítésre használt gomb bemenet, záró érintkező kell hozzá.
2. kivitel
3 db bontó érintkezős bemenet, egyenként elnevezhető a SIM kártyán tárolt nevekkel.
1. bemenet 24 órás, tehát kiélesitve is tud hívást indítani illetve a relét bekapcsolni és elindítani egy riasztási ciklus.
2. bemenet belépő zóna, tehát 15mp-es késleltetése van.
3. bemenet normál zóna, csak élesített állapotban indít hívást.
4. bemenet az élesítésre használt gomb bemenet, záró érintkező kell hozzá.
Riasztás esetén a bemenetek állapota lekérhető. Leadja a riasztást kiváltó bemenet nevét, utána az éppen aktv bemenetek nevét. A tápellátás és az élesítés állapotát.
Riasztáskor a relé kimenet folyamatosan bekapcsol, az O2 kimenet szaggatottan kapcsol. Ezekre lehet szirénát illetve villogtatni kívánt fényforrást rakni.
O3 kimenet vezérlés:
1 db tranzisztoros kimenet SMS-el vezérelhető.
Térerő hiány esetén ( pl GSM blokkoló) is lefut a riasztási ciklus, hívás nélkül. A térerő visszatérésekor automatikusan SMS-t küld a térerő hibáról. Térerő hiány alatt az O4 kimenet aktív, erre is tehető bármilyen jelzés.
O1-O4, tranzisztoros kimenetek, közvetlenül meg tudnak hajtani reléket is. Testet kapcsolnak, terhelhetőségük max 0, 5A.
Tápfeszültség figyelés:
SMS küldés a hálózati tápfeszültség kiesésekor. Csak akkuval kiegészített üzemben elérhető. ! SMS szövegek: „ TAPHIBA”, „ TAP OK”.
Idegen hívásokat elutasítja, idegen SMS-eket törli.
Az"egyenleg" szöveg tartalmú SMS-eket tovább küldi a SIM kártyán lévő első számra. Így bármely szolgáltató egyenlegközlő sms-ét megkapjuk, így tudjuk követni mikor jár le a SIM kártya.
Kérhető külön belehallgatási funkció: HA felveszik akkor vonalbontásig bele lehet hallgatni a környezetbe. ( Hívástól egy perc). Kérem jelezze rendelésnél ha szükség van erre. A kiegészítés ára 1200 Ft.
Termékeimről számlát adok
Egyéb hasonló termékeim, klikk ide


Jelenlegi ára: 15 500 Ft

Az aukció vége: 2012-12-18 23:14
. GSM átjelző pager riasztóközpont riasztó +SIM - Jelenlegi ára: 15 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése