2012. november 24., szombat

5 darab AVENT VIA tejtároló pohár 1FtNMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó a képeken látható 5 darab AVENT VIA pohár
4 darab 180 ml-es, 1 darab 220 ml-es. Anyatej és étel tárolására kiválóan alkalmas.
Mivel én az utóbbit is tároltam benne, kis esztétikai hiba. hogy elszíneződés van rajtuk és a mosogatás (szivacs) hagyott rajta karcot. Állapotuk a képeknek megfelelő. Kérlek ezek tudatában licitálj!
Töltök majd fel AVENT cumisüvegeket és mellszívót is, érdemes visszanézni!
Kérlek, az alábbiakat vedd figyelembe licitálás előtt!
 
A ruhák saját, boltban vásárolt darabok, sok benne az új vagy alig használt. Füst és állatszőrmentes lakásból származnak.
A képeken törekszem a termék legkorrektebb megjelenítésére, az esetleges hibákat mindig jelzem (ha valami mégis elkerülte volna a figyelmemet, kérlek szólj és megoldjuk).
Átvehető személyesen Pécsett a lakcímemen az aukció lezárását követően; esetenként Budapesten is megoldható az átvétel (ennek várható időpontjáról, helyszínéről kérlek az aukció lezárását megelőzően érdeklődj)!
A terméket banki átutalás után, a pénz beérkezését követően ajánlott küldeményként is postázom. Utánvételt nem tudok biztosítani! Ha a licit végén az összeg nem éri el az 600 Ft-ot, akkor csak személyes átvétel lehetséges a lakcímemen (több licit esetén természetesen összeadódik a licitek értéke).
Licitet nem törlök!
Az aukció lezárását követően kérem a vevőt, hogy 8 napon belül jelentkezzen, ellenkező esetben a terméket negatív értékelés mellett újraindítom!
Kérdezz bátran, minden kérdésre igyekszem gyorsan válaszolni!
Köszönöm és kellemes licitálást kívánok!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-12-13 22:58
. 5 darab AVENT VIA tejtároló pohár 1FtNMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése