2013. február 22., péntek

Picúrka világgá megy (Traff könyvek #15) - Jelenlegi ára: 1 Ft


Színes képekkel illusztrált mesekönyv 3 éves kortól.
48 oldal.
A már jól ismert Traff könyvek első kötete.  Az izgalmas történtet mellett "Tanulj a traffokkal olvasni” készségfejlesztő kiegészítés is található, mellyel a gyermekek könnyen megismerkedhetnek a betűk világával.
A sorozatból, 15 kötet van meg, mind nagyon jó, újszerű állapotban. Amennyiben esetleg érdekelne a teljes sorozat fix áron, 15 000 Ft-ért (+1190. - postaköltség) adom, de azt kérlek jelezd az aukció lejárta előtti napon!  
A könyvek bolti ára kötetenként 2190Ft.  
A csomagot az összeg beérkezése után 3 munkanapon belül postázom. Amennyiben az aukció vége utáni 3 munkanapon belül nem érkezik meg az összeg, a terméket újra eladásra kínálom.
A "Tanulj a traffokkal olvasni” készségfejlesztő kiegészítés ismertetése:
A jól ismert, barátságos szereplők megkönnyítik a könyvek világában tett lépéseket. Az egészen kicsiktől kezdve, kisiskolás korig négy lépcsőfokon keresztül kíséri végig a gyerekek fejlődését.
Hogyan használd a "Tanulj a traffokkal olvasni” készségfejlesztő könyveket?
A legkisebbeknek: Az oldal tetején a mese teljes, eredeti szövege található; ha még nem tudsz olvasni, Anyu, vagy Apu elmesélheti neked elalvás előtt. A kis Traffok mindig izgalmas és tanulságos kalandokba keverednek, jó móka vár rád!
Ismerkedjünk a betűkkel: Óvodás korban még a játék a legfontosabb. Nyomozzátok ki, hol bújkálnak a nagyítóban látható betűk. Az oldal alján található rövid mondatokban segítünk egy kicsit, de az oldal tetején lévő hosszú szövegben már egyedül kell megtalálnod őket!
Kezdhetjük az olvasást: Miután a betűket megismerted, itt az ideje az olvasás gyakorlásának. Persze ezt is fokozatosan kell elkezdeni. Ezért a jól ismert történetet elolvashatod egyszerűsített formábanis. A mondatok és a bennük található szavak rövidek, könnyen érthetőek, az oldalon található képek pedig tovább segítik a megértést.
Már jól megy az olvasás: Ha a rövid szövegek olvasása nem okoz gondot, megpróbálhatod a teljes szöveget is. Ebben segítségedre lehet, ha meghallgatod néhányszor a mesét a Traff. hu-n. Így, ha ismerős a történet, biztosan könnyebben megy az olvasás is!
Igazán jól kidolgozott készségfejlesztő könyv, személyes tapasztalom szerint, nagyon hasznos és érdekes a gyerekeknek, különösen azok számára, akik szeretik az autókat.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, de van még kérdésed, bátran tedd fel, szívesen válaszolok és segítek, ha tudok.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-03-02 11:15
. Picúrka világgá megy (Traff könyvek #15) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése