2013. január 26., szombat

Levendula szappan - Jelenlegi ára: 650 Ft

Levendula: fertőtlenítő, nyugtató, öregedő bőrsejtek regenerálódását segíti, gyulladt bőrre, rovarcsípésekre, ekcémás bőr kezelésére, szemölcsre, izom és zúzódásos fájdalomra, reumára használható, zsíros, pattanásos bőrre
 
 
SZAPPANOKRÓL:
 
100g-os
 
Kézzel készített glicerines alapú szappanok gyógynövényekkel és természetes, növényi olajokkal. Szappanként használatos, tisztít és ápol, nem szárít, kizárólag táplálja a bőrt.
Használható arcra, testre, és bizonyos fajtákat hajmosásra is ajánlunk.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, vegyi illatanyagot, vagy állati eredetű anyagot!
A gyártás során állati kísérletet nem végeztünk!
Hogyan készül?
Saját, egyedi recept alapján; Növényi glicerin, növényi olajok és a gyógynövények főzete, öntött szappan. (Habzó anyaga is természetes anyag)
 
Miben más, mint a nem átlátszó szappanok?
Tisztán van hagyva, nincsenek benne szintetikus anyagok.
 Miért jobb, mint a hagyományos szappan, vagy tusfürdő?
Egyik Anima szappan sem szárít, a gyógynövények és olajaik fejtik ki hatásukat a bőrön keresztül. Nem tömíti el a pórusokat, és azt vallom, hogy csak azt kenjük magunkra, amit akár meg is ehetünk. Tehát: nem szárít, nem zsírosít, bőrsemleges hatású. Rendszeres használattal segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát.
Ez tényleg hatásos?
A gyógynövények gyógyhatásait már az ókorban is ismerték, nem új kitaláció.
A bőrön keresztül felszívódik minden anyag, így hat.
Gyorsan fogy?
Hagyományos szappanként fogy, ugyanúgy habzik és tisztít.
Hogyan kell használni?
Lehet: arcra, testre, kézre, mindennapi használatra bármelyiket, kivéve a Holt-tengeri iszapost, ami akár pakolásként is használható, de ekcémás bőrre pl. ezt is mindennapos használatra ajánlom. Különböző problémák kezelésekor, a kézben szappanozva vigyük fel a bőrre, majd 1-2 perc után, mikor érzi, hogy kicsit szikkad, öblítsük le. Ezután nem kell krémezni, mert így tudja leghatékonyabban kifejteni hatását. (Ez fontos pl. a Propoliszos-méz szappannál, melyet kamaszkori pattanások kezelésére visznek. )
Hogyan kell ízületi problémákra használni?
Mélyebb kezeléskor, (pl. fájdalom enyhítésére) naponta áztató fürdőt ajánlunk, melyek ilyen jellegű problémákra jótékonyak. (pl. holt-tengeri iszap, rozmaring, levendula, kakukkfüves)
Hajmosásra is lehet használni? Melyiket mire?
Természetesen lehet, leginkább azokat, melyek nem tartalmaznak apró növényeket.
Propoliszos méz: zsíros, korpásodásra hajlamos fejbőrre jótékony. Száraz hajra: erdei gyümölcs-jojoba olajjal. Normál hajra: Méz-vanília (lehet a többiből is választani, azt a hatást kell figyelni, mely a bőrre vonatkozik)
Ez az illat rajta marad a bőrön is?
Használata után az olaj és illata kellemesen rajta marad a bőrön.


Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2013-02-15 09:40
. Levendula szappan - Jelenlegi ára: 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése