2012. december 5., szerda

KINGSTON 16GB SDHC kártya CLASS 4, ÚJ, NP - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Kapacitás: 16 GB
Típus: SDHC
Szabvány: 2. 0
Sebesség kategória: class 4
Eredeti Kingston termék, bontatlan gyári csomagolásban!
Átvétel csak és kizárólag postai úton lehetséges!
A termék külföldről érkezik, így a beérkezési idő, a vételár kifizetésétől számítva 2-3 hét. Kérem csak ennek tudatában licitáljanak.
1 hónap garancia van rá. Ez idő alatt kiderül van e hibája, és ha igen, a hibás termék visszaküldése után küldök egy újat, vagy visszautalom a vételárat.
A szállítási költséget én állom!
FONTOS INFORMÁCIÓK!
 
Kérem csak az licitáljon aki az alábbi pontokkal egyetért és elfogadja azokat:
- A nyertesnek 1 órán belül automatikusan küld a vatera rendszere egy e-mailt a regisztrációnál rögzített címre,  melyben megtalálható minden információ, ami az adásvétel lebonyolításához szükséges! Amennyiben nem kapna ilyen emailt, kérem jelezze írásban, és elküldöm az adatokat.
- Postázási címét minden esetben emailben küldje el nekem, mert a vatera nem mindig adja meg azt automatikusan!
- Fizetésnél a postai befizetést mindenképpen kerülje, mert a bank azért plusz díjat von le tőlem. Ha mégis így fizeti ki a vételárat a levont díjat sajnos fel kell számolnom Önnek, és addig nem áll módomban a csomagot elküldeni, míg az rendezésre nem kerül.
- Ezzel ellentétben a számlavezető bankomnál bármikor díjmentesen befizetheti az összeget, ráadásul ilyenkor az rögtön meg is jelenik a számlámon.
-Kérem a vásárlót hogy a vételárat a vásárlást követő 4 munkanapon belül legyen szíves rendezni, amennyiben ezt nem teszi és nem is jelzi egyéb szándékát, az 5. napon semleges értékelést (kivételes esetekben negatívot) adok és lezárom a tranzakciót.
- A csomagküldés költsége minden esetben fel van tüntetve a termék adatlapján a szállítási és a garanciális feltételek között.
Kellemes vásárlást!



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-12-23 16:18
. KINGSTON 16GB SDHC kártya CLASS 4, ÚJ, NP - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése