2012. október 31., szerda

Karácsonyi akció!VALÓDI Swarovski kristály karkötő - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

KARÁCSONYI AKCIÓ! AKÁR FÉLÁRON A TIÉD LEHET! NINCS MINIMÁLÁR!
KÉSZLETRŐL! AZONNAL!
Igényes, jó minőségű és egyedi ajándékot szeretnél karácsonyra szeretteidnek, de nincs ötleted?
Egy ilyen gyönyörű darab mindig szerepel egy nő listáján, legyen az szerelmed, egy nőrokonod vagy egy kedves barátod listáján!
Készletről! Azonnal!
A karkötő belső átmérője 5 cm.
Súlya: 90 gramm
Anyaga: arannyal bevont nikkelmentes antiallergén ötvözet. Kopásálló!
Gyártó: Ninabox Jewellery (www. ninabox. com)
Rengeteg gyönyörű Swarovski Elements kristállyal díszítve! A kristályok MIND EREDETI SWAROVSKI ÓLOMKRISTÁLYOK! TANUSÍTVÁNNYAL! Nem árulok zsákbamacskát, hamisítványt!
Gyönyörű darab! Ne hagyd ki!
Csomagolás és postaköltség: a postaköltség súly szerint változik, levélként semmit nem küldök! Csak tökéletes minőségű árut postázok, a posta által okozott károkért felelősséget nem vállalok. Az ékszereket mindig organza ajándékzacskókba csomagolom. Több árú esetén, iletve külön kérésre légmentes borítékban küldöm, ennek külön költsége 65 Ft.  
Kérlek, az áru megvételét követően 2 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, és lehetőség szerint 7 munkanapon belül rendezzük az adás-vételt! A 14 óráig kifizetett terméket még aznap postázom.  
Ha nem egészen erre gondoltál vásárláskor, a terméket visszaveszem, de akkor a vevő állja a postaköltséget, és a kifizetett jutalékokat!
Bármi kérdésed van a termékkel és a fizetéssel kapcsolatban, nyugodtan fordulj hozzám! Minden kérdésre 12 órán belül válaszolok.
A terméket az átutalást követő munkanapon postázom, amennyiben ez nem lehetséges, értesítelek! A terméket eredeti, bontatlan  csomagolásában kapod! A termék színe enyhén eltérhet a képen láthatótól!
Célom az, hogy maximálisan elégedett legyél szerzeményeiddel!
Bármi kérdésed van, kérdezz nyugodtan!
Nézz szét a többi aukcióm között, további kincsek várnak gazdájukra!



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2012-11-19 08:46
. Karácsonyi akció!VALÓDI Swarovski kristály karkötő - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése