2012. december 2., vasárnap

Avon Frosted Swirls Winter Bloom edt 15 ml, új - Jelenlegi ára: 500 Ft


Kérlek, figyelmesen olvasd el az aukció leírását valamint a „ saját oldalam” -at (i+) és akkor licitálj ha el tudod fogadni a leírtakat. Szerintem e két helyen minden információt megtalálsz, de ha ezen kívül kérdésed van szívesen válaszolok.
Jelen aukció tárgya:
Avon Frosted Swirls Winter Bloom edt, 15 ml, bontatlan, csak a fényképezéshez vettem ki a dobozból
Kizárólag ajánlottan (2 kg felett csomagként) postázok.
Az ajánlott postaköltség e termékre 355, -Ft.
Az aukció megnyerését követően 1 héten belüli fizetést kérek a vevőimtől (hacsak még licitálás ELŐTT mást nem egyeztettünk), ha 1 héten belül nem kerül kifizetésre a termék, azt negatív értékelés mellet újra meghirdetem.
Az aukció megnyerését követően a vevő kap egy sablon emailt a postázással/fizetéssel kapcsolatos tudnivalókkal. A megnyert termék árát + a postaköltséget átutalással/banki pénztári készpénzbefizetéssel kérem kiegyenlíteni, egyéb fizetési lehetőség nálam nem jöhet szóba. Csak a pénz megérkezése után postázok (erről kapok sms-t).
A kikiáltási árak minimálárak, aminél lejjebb nem megyek. Csere nem érdekel.
Ha egyszerre legalább 10. 000, -Ft értékben vásárolsz tőlem (az összegbe csak a termékárak számítanak bele, a postaköltség nem), vagy egyszerre legalább 3 terméket veszel meg tőlem licit nélküli opció használatával, akkor állom az ajánlott postázás költségét (ha az ajánlotton kívül más különszolgáltatást is kérsz, pl. elsőbbségi, tértivevény, annak költségét nem állom).
Talán vannak, akiknek kicsit sok/szigorú az a néhány feltétel amikkel meghirdetem az aukciókat, és amik sok év eladói tapasztalatai alapján nem véletlenül születtek, számukra nem én vagyok a megfelelő eladó, aki mégis úgy dönt tőlem vásárol, az az értékeléseimből láthatja hogy egy megbízható eladóval van dolga.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-12-14 13:02
. Avon Frosted Swirls Winter Bloom edt 15 ml, új - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése